ISO-Diafragma-sluitertijd.

Wat heeft dat te maken met Scouting? 

Bij Uotha is een mediateam actief. In het leven geroepen om hulp te geven bij het maken van foto's, promotiemateriaal en de nieuwsbrief. Je hebt wellicht vorig jaar dat gave poster gezien waarin we op zoek waren naar Explorers? Nou, dat is gemaakt met behulp van het mediateam. Wanneer (met n groepsactiviteit) foto's of een filmpje gemaakt mag worden kan het Mediateam gevraagd worden daarbij te helpen. 
 

Woensdag 12 maart was er een cursusavond fotografie. Tijs leerde ons spelen met de techniek van fotografie. En dat was leuk! Theorie en oefenen. En weer theorie en oefenen. 

Zo liepen we gave scouting Uotha foto's door en legde Tijs uit wat scherptediepte is en hoe je dat kunt creeren. Sluitertijd leerde we door te spelen met 'n emmer water en bekertje. Na paar uur spelen zijn wij weer wat wijzer geworden Ún we hadden een leuke avond achter de rug. 


PS. Regelmatig zie je berichten van Uotha op facebook, insta en in de nieuwsbrief van de verschillende speltakken. Elk leidingteam regelt dat zelf. Gelukkig maar, laten zien wat voor leuks we doen bij Scouting kunnen we allemaal!


Geschreven door: Karin
Gepubliceerd op: 2024-03-11

Terug naar Uotha Nieuws